Klare for England!

20150922_161430 20150923_163318

Om få timer er det avreise Gardermoen for så å fly til England! Emily, Rebecca og jeg. Alt sammen har gått så fort, og hektiske dager og kvelder med foreldremøter og alt som hører med i livet som småbarnsforeldre når høsten kommer ❤

Den første MPEI konferanse/samling står for tur, det blir utrolig koselig! Vi skal først bo tre netter i Windsor, for øvrig en sjarmerende by jeg ikke har vært i på 20 år. Så to netter i London. Sistnevnte trodde jeg ikke noen gang skulle skje…Har alltid tenkt når vi har vært i London «Her vil det ikke fungere å ta med Emily».

Men nå skjer det. Og vi gleder oss MASSE! Emily sover i natt hos beste Nina, kommer «rett fra Tua» så vi gleder oss nå til noen kvalitetsdager sammen. Og Victoria og Pappa vil få fine «pappa-dager» her hjemme.

Og ja-vogna kom! Flunkende ny Stingray vogna fra Etac. Mandag ettermiddag kjørte jeg til sentralen på Stokke for å hente vogna som kom samme dag. Så kom ergoterapeuten til barnehagen dagen etter for de siste justeringer og tilpasninger. Denne gang reiser vi «lett» med bare et hjelpemiddel: denne vogna 🙂 Litt skummelt på en måte, men tror det blir bra! Vi kan ikke ha flere hjelpemidler med tanke på at vi bare er to voksne og at vi tross alt skal ta både tog og buss.

Gode høstdager til alle Emily`s følgere!

One thought on “Klare for England!

  1. God tur til dere. Dere er litt av noen tøffinger altså. Gleder meg til å høre om reisen i neste innlegg. Vi har bestilt tur til solgården nå. 28. juni-12. juli. Godt å ha noe å glede seg til.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s