Fri for-kassen fra Adams Matkasse!

Godt med et ekstra kjøleskap i kjelleren når Adams Matkasse ankommer mandag ettermiddag! 5 middager står for tur... Mangler bare kokken!

Godt med et ekstra kjøleskap i kjelleren når Adams Matkasse ankommer mandag ettermiddag! 5 middager står for tur… Mangler bare kokken!

Lykken var stor da vi fant ut at Adams Matkasse  har lansert «fri for-kassen!» Det er Norges eneste allergivennlige matkasse. Helt fri for egg, melk og gluten, og like næringsrik! Det passer oss supert nå, siden Rebecca fant ut rett før vi tok sommerferie i Spania at hun må holde seg unna disse matvarer i minst 3 mdr.

Det er ikke alltid like lett å finne varierte spennende og gode middagsretter. Og enda vanskeligere er det når man har allergier. Så vi har fått til et nytt samarbeid med Adams Matkasse, og prøver ut 5 middager fra «fri for-kassen» denne uke!

Så har Adams Matkasse,  Emily og jeg gleden av å kunne tilby dere trofaste følgere 20 % rabatt på første matkasse. I tillegg får dere en gratis fruktkasse!

Gå inn HER

Denne uka står følgende på menyen:

Ovnsbakt laks med eple- og agurksalat, kokte grønnsaker og ris

Honningbakte kyllingbryst med hvitløksduftende potetmos, blomkål og gulrøtter

Nakkekoteletter med løksjy og kokte grønnsaker

Pannestekt brosme med økologisk gresskarrisotto og ovnsbakte rødbetstaver

Hjertesalattaco med avokado og friske grønnsaker

Den første dagen valgte vi nakkekoteletter med løksjy, kokte grønnsaker og poteter. Det var enkelt og raskt å lage, og jeg er jo egentlig en «kjøtt-og potetmamma» så det var en veldig god og grei middag som falt i smak. At løksjy kunne smake så godt hadde jeg ikke forestilt meg!

Og mor i huset får utfordringer igjen med et par fiskemiddager…men har jo erfart at det har mye å si på tilbehøret og tilberedning. Slik at dette blir både en god, næringsrik og sunn middagsuke!

20150824_212900

Dagens ingredienser

Utrolig deilig å slippe å skrive handlelapper og reise på butikken (e) for å planlegge middager. Virkelig en stor hjelp i hverdagen!

Da er middagen servert!

Da er middagen servert!

For spesielt interesserte så kan man klikke på linken «Adams Matkasse» øverst på bloggen, for mer info. Og man kan velge «Adams Matkasse» under kategori på venstre side nedsert på bloggen, for å finne tidligere innlegg om Adams Matkasse tilbake til våren 2015. Og man kan også gå direkte til Adams Matkasse for mer info og bestilling!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s