Savn og sorg

20140216_083021 by LILLEGULL2010
20140216_083021, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Kvelden har kommet og jeg savner Lillegull, hun er nemlig på Tua (avlastningsboligen) et ekstra døgn, så totalt tre netter borte. Alltid så rart når hun er borte, venner seg ikke helt til det. I ettermiddag tittet jeg tom. over sengekanten hennes i stua, glemte et øyeblikk at hun ikke var hjemme….Høres sikkert veldig merkelig ut for andre! Men hver gang jeg går ut av stua, til kjeller eller annen etasje, tenker jeg fort «nei må ned og sjekke Emily». Rekker å tenke tanken før jeg husker at «nei, hun er jo ikke hjemme».

Et annet barn hadde meldt frafall, slik at de hadde ledig plass. Så fikk Emily tilbud om en ekstra natt. Passet egentlig veldig fint siden vi ikke har nattevakter her hjemme denne uka.

Da jeg kjørte Victoria til barnehage i morges,fikk jeg sett Lillegull. Så det hjalp…Da lekte vi litt «fly»- og Emily lo som bare det 🙂 HERLIG 🙂 De hadde også samarbeidsmøte mellom fysioterapeutene og ortopedene i barnehagen idag, det hadde gått veldig fint mht. til Emily og hennes nye håndortoser samt «gamle» ankelortoser er fremdeles godkjente.Trenger ikke ortopediske-sko i tillegg til bruk i ståstativet, veldig greit egentlig. Jeg måtte dessverre tilbringe tiden i tannlegestolen da dette møtet var, men ser frem til flere av disse møtene som vi skal ha hvert kvartal. Er så heldig med at Emily har så fint team rundt seg, så om det er et møte jeg ikke får vært med på en sjelden gang, så får jeg fullt referat umiddelbart etterpå.

Ser frem til å få hjem Emily i morgen. Det er mange tanker når man savner sine barn. Vi har utrolig godt av avlastning, slik at Tua oppholdet har blitt en nødvendighet. I april er det 1 år siden hun startet der.

Vi er så heldige at vi får Emily hjem til oss igjen. Sånn er det ikke for alle som savner. Fikk en trist beskjed i helgen, om at enda et mpei-barn døde i Usa. Enda ei herlig skjønn jente, enda en familie som sitter sønderknust tilbake. Litt spesielt også med denne jenta siden hun er nøyaktig en måned eldre enn Emily. Vi ble også fortalt at vi ville miste vårt Lillegull tidlig. Men så gjorde vi ikke det. Epilepsien er nesten «synlig fraværende» og dette må være hovedårsaken tenker vi til Emily`s fine utvikling og form. Og vi er så evig takknemlig for at Emily fortsatt er hos oss, og at når vi savner henne så ser vi henne snart igjen ❤

Mine tanker går til Claire som døde så altfor tidlig. Det er så urettferdig og meningsløst! Mine tanker går til familien som nå teller 3 og snart blir 4. En baby er i anmarsj, en baby som ikke fikk møte sin skjønneste storesøster. Mine tanker går til hele familien ❤

Rest in Peace, beautiful angel Claire ❤

One thought on “Savn og sorg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s