En fantastisk MPEI-Weekend!

Åshilds samsung 2345

Ord kan ikke beskrive hvordan våre dager i England var. Med tre dager på hotellet i Windsor, rett utenfor London, hvor tidenes første mpei-konferanse av oss internasjonale foreldre fant sted.

Tre dager med masse inntrykk. Følelser. Sorg. Sorg over å ha mistet sitt dyrebareste. Sine kjæreste skatter… Fire mammaèr hadde nemlig opplevd det. Englemammaer fra Alaska, New Zealand og England. For dem spesielt så var det så godt å få snakke om sine barn. De barna som «alle andre på en måte glemmer etter hvert som tiden går». Man skal helst gå videre, ikke sørge for lenge, ikke for ofte..Ikke prate så mye. Nå kunne de prate. Nå kunne de få utløp for sine følelser. Og som de koste og pratet med de mpei-barna som var der. Det var som julaften for dem! Nå kunne de leve videre med sorgen på en litt annen måte.

Men helgen var også fylt av masse glede. Glede over alle fremskritt flere av barna har gjort og gjør. Alle ferdigheter og til tider litt krampekontroll. Håp. Lykke. Masse latter. Historier og utvekslende erfaringer, tips og råd. Om alt ifra medisinering, hjelpemidler og avlastning for å nevne noe.

Og de totalt 5 mpei – barna som fikk møte hverandre (bildet over sammen med vår lege Dr. Amy Mc Tague som holdt foredrag for oss). 4 engelske og Emily ❤ Det var flere enn disse fem barnas familier, men langt ifra alle barn som er sterke nok til å reise, verken med bil eller fly. Høydepunktet var nok lørdagen med Amy`s innlegg, da hun la frem de foreløpige svarene fra UK study (som Emily også er med på) samt videre forskning.

Et annet høydepunkt var søndagens besøk for hele vår gruppe på Windsor Castle. Privat tourguide, souvenirbag og det hele. Vi følte oss rett og slett litt kongelige når guiden gikk foran Emily`s vogn og sa: «Coming through» – «Coming through» 🙂 HERLIG. Full service overalt hvor vi gikk.

Selv på Oxford street viste folk hensyn. Hadde ikke i min villeste fantasi trodd at jeg skulle ta med Emily til London…Men de siste to dagene – da konferansen var ferdig søndag kveld – dro vi videre til London. Det ble først litt vemodig og stille søndag kveld, men da mandagen kom var det klart veldig kos med litt shopping for oss alle tre! Tirsdagen trillet vi til Buckingham Palace i strålende sol, før det var flyturen hjem igjen på kvelden.

Mye kunne vært skrevet om helgen-men jeg lar for nå bildene tale for seg…Om tiden finner tilbake til meg igjen så kan jeg komme med flere tilbakeblikk senere. Plikter i huset kaller en sen torsdagskveld…

Det var så godt med denne helgen! Både Rebecca, Emily og jeg vil leve lenge på denne helgen! Drømmer allerede om neste mpei treff ❤

Åshilds samsung 2634 Åshilds samsung 2638 Åshilds samsung 2639 Åshilds samsung 2641 Åshilds samsung 2642 Emily får mat i lekre rosa omgivelser på Victorias Secret! Her fikk hun også skiftet «helgens» bubbebleie, og med skikkelig vip behandling og usedvanlig god service!Åshilds samsung 2644 Åshilds samsung 2647 Åshilds samsung 2654 Åshilds samsung 2655 Åshilds samsung 2657Perfekt for Emily med den engelske vinden!

Åshilds samsung 2659 Åshilds samsung 2509 Åshilds samsung 2514 Åshilds samsung 2516 Åshilds samsung 2517 Åshilds samsung 2518

«Emily`s utvalgte» apotek! Rett ved hotellet vårt i London, rett ved Oxford Street. De hadde nylig restaurert, og var jo helt lekkert! Sjekk den blankpolerte lekre rampen!

Åshilds samsung 2520 Åshilds samsung 2521 Åshilds samsung 2523

Flere bilder kommer til uka! Nå skal det pakkes, Emily skal på avlastning i morgen og vi skal til Veggli med Victoria, til hytta til tante og onkel. Ha en fin helg Emily`s følgere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s